Go Back   The Navara Forum > D40 > D40 Maintenance and Tech Resources

Reply
 
Thread Tools Display Modes

  #21  
Old 15-08-2017, 12:17 PM
Old.Tony's Avatar
Old.Tony Old.Tony is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2009
Location: Mid Coast Region, NSW, Australia
Posts: 14,914
My Mood:
Garage
Default

^ agreed. Mine doesn't have that, neither does my service manual. Thanks, Chronic!
__________________

Check out the FAQs by clicking here!



"Money can't buy happiness, but it does make misery a lot easier to deal with."
Reply With Quote
Sponsored Links

  #22  
Old 15-08-2017, 12:47 PM
Chronic Chronic is offline
Member
 
Join Date: May 2015
Location: Deniliquin
Posts: 39
Default

Mine doesn't have one either!
Reply With Quote

  #23  
Old 15-08-2017, 09:35 PM
51oul 51oul is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: australia
Posts: 10
Default

that would be it by the looks of it. thanks heaps for the diagram! and I assume when it is spinning it shouldn't have any real wobble to it?
Reply With Quote

  #24  
Old 15-08-2017, 11:04 PM
Chronic Chronic is offline
Member
 
Join Date: May 2015
Location: Deniliquin
Posts: 39
Default

No you don't want any wobble. The bearing could be on its way out. Take the pressure off the belt and give the pulley a jiggle by hand. There shouldn't be any play.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 04:43 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
| Home | Register | FAQ | Members List | Calendar | Today's Posts | Search | New Posts |