Go Back   The Navara Forum > D40 > D40 General Chat

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

Another loss of power thread
  #1  
Old 10-02-2019, 07:59 AM
Tms40's Avatar
Tms40 Tms40 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: North Queensland
Posts: 29
My Mood:
Garage
Default Another loss of power thread

Ok first noticed this after pulling up at a set of lights. Been driving for around 150k with no noticeable problem. As I went to take it it sounded like the snorkel was making a real sucking of air sound as I went up through the revs and gears. Sounded like the snorkel but driving it hard to pin point, just as likely to be from under the car or engine bay. Once at a cruising speed it seemed to disappear. If I knocked it into neutral and revved it no “sucking” sound, just under load but cruise control 110km and no problem and no noise. But acceleration up a hill or overtake and it’s back. Climbing the Cardwell Range it usually accelerates up in 6th gear easily but not so today. Was flat out getting over 110. The car is blowing no smoke. Any ideas?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 03:58 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
| Home | Register | FAQ | Members List | Calendar | Today's Posts | Search | New Posts |