Go Back   The Navara Forum > D40 > D40 Electrical

Reply
 
Thread Tools Display Modes

  #21  
Old 01-01-2017, 01:13 AM
happy john's Avatar
happy john happy john is offline
Advanced Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Brisbane Northside
Posts: 4,675
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Shanesta View Post
Anyone know why my a/c , heater blower fan would just stop
It will have nothing to do with the resistor as per the thread title. You've either blown a fuse or as happened to me the bearing housing collapsed and it seized. Obviously check the fuse if you have not allready done so. To replace the blower is a fiddly prick of a job!.
__________________
Naving since 89
Reply With Quote
Sponsored Links

  #22  
Old 21-05-2018, 11:09 AM
victorypark victorypark is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: Melbourne, Australia
Posts: 20
Default

Great stuff guys as Im now almost certain this is the problem Im having with my fan in my 2000 D22 DX Navara.
Reply With Quote

  #23  
Old 23-05-2018, 10:56 PM
Old.Tony's Avatar
Old.Tony Old.Tony is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2009
Location: Mid Coast Region, NSW, Australia
Posts: 15,271
My Mood:
Garage
Default

Check eBay. I just replaced mine, cost me about $20 delivered.
__________________

Check out the FAQs by clicking here!



"Money can't buy happiness, but it does make misery a lot easier to deal with."
Reply With Quote

  #24  
Old 24-05-2018, 07:47 AM
happy john's Avatar
happy john happy john is offline
Advanced Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Brisbane Northside
Posts: 4,675
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by victorypark View Post
Great stuff guys as Im now almost certain this is the problem Im having with my fan in my 2000 D22 DX Navara.
My Air Con dripped into the blower housing and seized the bearings. Probably not what has happened to yours but another problem Nissan was unable to fix and I had to on my own accord.
__________________
Naving since 89
Reply With Quote

  #25  
Old 14-03-2020, 02:04 AM
GunMentalGrey GunMentalGrey is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Lake Macquarie
Posts: 160
Default

Yet again the forum delivers.

Looks like mine has gone. AC and fan seem to have stopped working on setting 2, 3 and 4 still working well. Here I was thinking the AC didn’t work on fan setting 1 from the factory, when for the few years of my ownership fan setting one hasn’t worked at all and it’s just been airflow from driving along.
Reply With Quote

  #26  
Old 14-03-2020, 12:48 PM
ericcs's Avatar
ericcs ericcs is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: birkdale brisbane
Posts: 612
Garage
Default

$25 from ebay, works like a champ now, although, pos 1 now blows about as hard as the old no.2
Reply With Quote

  #27  
Old 16-03-2020, 01:23 AM
GunMentalGrey GunMentalGrey is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Lake Macquarie
Posts: 160
Default

I have my eBay special winging its way to me. Next stop the clock spring (no cruise control)
Reply With Quote

  #28  
Old 24-03-2020, 03:33 AM
GunMentalGrey GunMentalGrey is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Lake Macquarie
Posts: 160
Default

Five minutes and it’s fixed. I could see the corrosion on the old one, obviously cut the circuit for position 1&2 on the fan.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 11:13 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
| Home | Register | FAQ | Members List | Calendar | Today's Posts | Search | New Posts |